Crosslaw est partenaire du Hub Transmission du BECI

Crosslaw is partner van de Hub Overdrachten van BECI

Met trotsheid kunnen we u melden dat het kantoor Crosslaw werd aangesteld als partner van de Hub Overdrachten van BECI (Brusselse Kamer van Koophandel).

In de loop van de komende jaren zullen tal van ondernemingen een overnemer moeten vinden indien zij hun economische activiteiten wensen verder te zetten. De inzet is duidelijk: het gaat om de valorisatie van het economisch weefsel en het behoud van de werkgelegenheid.

De Hub Overdrachten heeft tot doel om de bedrijfsleiders en ondernemers te begeleiden in het kader van de overdracht of overname van ondernemingen, zowel tijdens de voorbereidende fase als ter gelegenheid van de transactie. In deze context biedt de hub opleidingen aan en wordt er bijstand verleend aan en bruggen gebouwd tussen (kandidaat)overdragers en (kandidaat)overnemers.

Als partner van de Hub Overdrachten zal Crosslaw haar juridische expertise m.b.t. de overdracht van ondernemingen ter beschikking stellen van de verschillende economische spelers.

Voor meer informatie, aarzel niet om de website van BECI, via de volgende link, te consulteren of om ons te contacteren.